Štampa

 

Zorica Bjelić, saradnik za odnose sa javnošću Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine
Tel:021 4877 980
Mob: 064 861 5825

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

 Zrica Bijelić PR

 

Uloga saradnika za odnose sa javnošću u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine je koordinacija aktivnosti na području komunikacije i informisanje dobrovoljnih davalaca krvi. U ovom cilju saradnik vrši:

U saradnji sa službama za transfuziju krvi mediji imaju značajnu ulogu kako u podsticanju građana na redovno davanje krvi tako i u podizanju nivoa svesti o potrebi za davanjem krvi. Promovisanjem zdravog stila života, zdravstvene kulture i prosvećenosti mediji utiču na solidarnost i društvenu odgovornost gradjana. S tim u vezi mediji informišu javnost o svakodnevnim i posebnim aktivnostima Zavoda vezanim za prikupljanje krvi u Zavodu i na terenu, posebnim potrebama za krvlju određenih krvnih grupa, sprovođenju kampanja, organizuju gostovanja u informativnim emisijama, intervjue i saopštenja, emituju TV i radio spotove.